Societatea Romana de Cardiologie
Societatea Romana de Cardiologie (SRC) este o asociatie profesional-stiintifica apolitica, non profit, a medicilor cardiologi, a medicilor de alte specialitati dar cu activitate clinica si stiintifica recunoscuta în domeniul cardiologiei, a medicilor din servicii de explorari functionale din laboratoare de cateterism cardiac si cardiologie interventionala si a rezidentilor în cardiologie.
Fundatia romana a inimii
Fundaţia Română a Inimii în parteneriat cu Societatea Română de Cardiologie organizează evenimente şi campanii cu rol educativ pe teme de prevenţie a bolilor cardiovasculare.
Aventuria
Atunci cand calatoresti cu masina, cu bagaje si echipamente suplimentare, vrei sa fii sigur ca nu ai surprize. Si vrei sa fii sigur ca si tu si pasagerii beneficiati de un nivel de confort si siguranta ridicate. Echipa Aventuria iti ofera solutii complete in acest scop.
Infinity Trophy
Comercializam o gama variata de cupe, trofee, medalii sportive, plachete omagiale, medalii si insigne aniversare, steme emailate.
Suntem de asemenea, un important furnizor de materiale de reprezentare si protocol, prioritate avand specificul sportiv si militar.
Furnizam si servicii de personalizare, Gravura Laser si Print Digital.