Dupa maraton

IMG_8539

Dupa maraton

Pentru cine iubeste alergarea stie. Sa stai pe margine, la maraton, e greu. Dar frumos.

Ce am vazut? In afara unei multimi de oameni, toti nerabdatori sa se dea startul? Am vazut emotie, bucurie, si multe motivatii. Unii oameni alearga pentru a-si dovedi ca pot sau pentru a se autodepasi, altii pentru a dovedi altora ca pot, altii pentru a sustine o cauza sau altii – pur si simplu – din placere. Indiferent de motiv, maratonul Bucuresti este, de fiecare data, un creuzet de emotii, entuziastm si bucurie.

Intre membrii ROACC a fost, in primul rand, bucuria revederii. Un prilej minunat de revedere intre prieteni mai vechi sau mai noi, ocazie de a se cunoste intre ei pentru membrii noi. Minutele dinanintea startului, au fost probabil cele mai incarcate. La toate s-a adaugat preocuparea pentru un nou traseu… mai frumos, mai complicat.. si ca orice alt lucru – cu avantaje si dezavantaje.

A urmat startul. Iar intre start si finish, un lung ‘cross’ al incurajarilor. Aceasta parte frumoasa in care nici nu mai conteaza pentru ce sau pentru cine alergi. Pentru cei care nu pot sa alerge, incurajarile sunt cel mai frumos sport posibil.

Inventarul zilei pentru ROACC: participare la toate probele – maraton, semimaraton, stafete si cursa populara. O echipa de aproape 50 de oameni de care au ales sa petreaca o zi pentru a sustine sportul ca metoda de preventie a bolilor cardiovasculare!