DESPRE NOI

Athletic CardioClub este primul club sportiv creat de medici si dedicat promovarii activitatii fizice si sportului ca mijloc esential de preventie a bolilor cardiovasculare. Poate fi membru Athletic CardioClub orice persoană (medic sau avind alta profesie sau preocupare) care îndeplineşte următoarele două condiţii:

  • Practică în mod constant activitate fizică (minim 30 de minute de efort moderat
    pe zi, minim 5 zile pe săptămână)
  • Nu fumează

IMPLICA-TE

Prin intermediul prevederii art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (club, asociaţie, fundaţie etc.). Practic, în acest fel, dumneavoastră alegeţi şi transmiteţi statului modul în care doriţi să vă fie cheltuită o parte din impozitul pe venit.

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit

PROIECTE

Alearga cu noi pentru inima ta!

SOCIETATEA ROMANA DE CARDIOLOGIE ATHLETIC CARDIOCLUB Program pilot: “Alearga cu noi pentru inima ta!” Stimata Doamna, Stimate Domn, Societatea Română de Cardiologie a fondat ATHLETIC CARDIOCLUB (ACC), prima asociatie sportiva creata cu scopul promovarii in randul publicului larg si impreuna cu publicul larg, a activitatii fizice ca mijloc principal de preventie al bolilor

Membri Athletic Cardio Club

123

ALERGAT

81

CICLISM

78

MERS

51

INOT

ULTIMELE STIRI

EVENIMENTE